Social

Un român stabilit în SUA și o fostă Miss Univers au adus cizmulițe copiilor de la Pata Rât: „O fac pentru că iubesc” FOTO

Un român stabilit în SUA alături de o fostă Miss Univers au adus cizmulițe copiilor de la Pata Rât.

Samuel Bistrian, un român stabilit în Statele Unite ale Americii a revenit acasă pentru a aduce bucurie copiilor nevoiaşi/ FOTO: Samuel Bistrian/Facebook Samuel Bistrian, un român stabilit în Statele Unite ale Americii a revenit acasă pentru a aduce bucurie copiilor nevoiaşi/ FOTO: Samuel Bistrian/Facebook

 

 


Samuel Bistrian, un român stabilit în Statele Unite ale Americii a revenit acasă pentru a aduce bucurie copiilor nevoiaşi. 

 


Bărbatul s-a oprit și la Pata Rât, unde a împărțit cizme copiilor. Samuel spune că şi-a dorit enorm să-i facă pe copiii de aici să zâmbească şi a reuşit. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de fosta Miss Univers, Demi Leigh, potrivit antena3.ro

Demi Leigh, Miss Univers 2017/ FOTO: Samuel Bistrian/Facebook

Potrivit sursei citate, după vizita în Cluj, cei doi vor merge în Hunedoara, iar sâmbătă vor vizita un orfelinat din Suceava, unde se află ucraineni.


„O fac pentru că iubesc oamenii. Sunt împlinit când văd ce fac, când îi văd pe copii cum zâmbesc, cum se joacă. Este o fericire pentru mine”, a declarat românul pentru sursa citată anterior.

„Este prima dată când vin în România. Ce mod mai bun de a fi aici pentru prima dată  decât cel pentru a sprijini copiii care vor intra în lunile de iarnă. Sunt aici chiar acum și este frig, iar unii copii nu poartă nici măcar încălțăminte adecvată, așa că ceva la fel de simplu ca o pereche de cizme poate fi cu adevărat transformator”, a declarat Demi Leigh.


CITEȘTE ȘI:

Festivalul Khetane de la Pata Rât, un mod de a arăta „comunității rome propria ei bogăție”: „Nu e un festival de manele, e mai mult de atât”

Ultimele Stiri
abonare newsletter