Actualitate

Percheziții la hoții de hârtie din Dej. Patru bărbați au fost reținuți. FOTO

Patru bărbați din municipiul Dej au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți că ar fi furat dintr-un depozit mai mulți paleți cu hârtie.

Patru bărbați din municipiul Dej au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți că ar fi furat dintr-un depozit mai mulți paleți cu hârtie/ Foto: IPJ Cluj Patru bărbați din municipiul Dej au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți că ar fi furat dintr-un depozit mai mulți paleți cu hârtie/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Patru bărbați din municipiul Dej au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți că ar fi furat dintr-un depozit mai mulți paleți cu hârtie.

 


Paguba se ridică la peste 220.000 de lei.

„La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 06.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, cu sprijinul jandarmilor au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5 bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.


Cei în cauză, sunt bănuiți că în perioada 12 iunie a.c. – 8 august a.c., ar fi sustras din depozitul unei societății comerciale, din municipiul Dej, mai mulți paleți cu produse de hârtie în valoare de peste 220.000 de lei.

Cercetările derulate de polițiști au condus la identificarea autorilor, iar la data de 13 decembrie a.c., 4 dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.


Cu ocazia perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, cercetările fiind continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj

UPDATE ORA 19:53

„Față de bărbații reținuți ieri pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor care au vizat săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, magistrații Judecătoriei Dej au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Percheziții domiciliare în Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei tineri au fost reținuți

Percheziții la Cluj la persoane bănuite de șantaj. Metoda prin care membrii lumii interlope preluau controlul asupra sălilor de jocuri - VIDEO

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Captură impresionantă a procurorilor VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter