Actualitate

Percheziţii la traficanţii de droguri din Cluj. Doi bărbați au fost prinși cu peste 8 kg de droguri în mașină. VIDEO

Joi, 15 septembrie, doi bărbați au fost prinși în comuna Gilău cu peste 8 kg de droguri în mașină.

Joi, 15 septembrie, doi bărbați au fost prinși în comuna Gilău cu peste 8 kg de droguri în mașină/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


Doi bărbați au fost prinși joi, 15 septembrie, cu 8,3 kg de droguri în mașină. 

De asemenea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, sub îndrumarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat 4 percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri.


Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore în urma perchezițiilor, urmând ca aceștia să fie prezentați magistraților Tribunalului Cluj, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive.

„Ieri, 15 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.


În fapt, la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 16.00, la solicitarea polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au interceptat în trafic, în comuna Gilău, un autoturism în care se aflau doi bărbați.              

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite 8,3 kilograme de substanțe psihoactive.


În continuare, cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, sub îndrumarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj.

În cadrul celor 4 percheziții desfășurate la locuințele a 3 persoane, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 4 kilograme droguri de mare risc, un grinder, pungi cu urme de substanță, 1.900 de euro și 2 telefoane mobile.


În urma probatoriului administrat, la data de 16 septembrie a.c., față de 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați magistraților Tribunalului Cluj, în vederea dispunerii unei alte măsuri preventive. 

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Sursa video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Percheziții în Cluj la persoane acuzate că au furat cupru. Prejudiciu de 200.000 de EURO

Câini antrenați și forțați să lupte între ei, în Cluj! Polițiștii fac percheziții la mai multe persoane

Ultimele Stiri
abonare newsletter