Actualitate

Percheziții domiciliare în Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei tineri au fost reținuți

Procurorii DIICOT, împreună cu polițiștii din structurile BCCO au efectuat o serie de percheziții în Cluj la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și substanțe interzise.

Percheziții în Cluj pentru trafic de droguri/ sursa: captură BCCO/IPJ Cluj Percheziții în Cluj pentru trafic de droguri/ sursa: captură BCCO/IPJ Cluj

 

 


Perchezițiile din Cluj s-au lăsat cu o captură semnificativă

 

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, fiind efectuate 5 percheziții domiciliare, în localități situate în județul Cluj.


În cauză sunt instrumentate două dosare penale, în care au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere și au fost citate și audiate aproximativ 30 de persoane în calitate de martor.

Din cercetări a reieșit că, din cursul anului 2021 și până în prezent, bănuiții ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.


În urma perchezițiilor efectuate, au fost indisponibilizate 54 de grame de cannabis, 3 grame NSP, 2 timbre LSD, 4 comprimate alprazolam, 1,7 grame hașiș, 1,3 grame CBD, peste 30 de plicuri și recipiente cu urme de substanțe, 4 grindere, 3 cântare de mare precizie, un pistol airsoft și 5 telefoane mobile. 

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, față de trei tineri, cu vârste de 24 și 25 de ani, iar un altul se află arestat într-o altă cauză, informează Inspectoratul Județean de Poliție Cluj


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Captură impresionantă a procurorilor VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter