Actualitate

Femeie dată dispărută, găsită MOARTĂ pe marginea unui pârâu

O femeie de 78 de ani, dată dispărută luni, a fost găsită de echipele de căutare decedată pe malul unui pârâu, în localitatea Vălișoara.

O femeie de 78 de ani, dată dispărută luni, a fost găsită de echipele de căutare decedată pe malul unui pârâu. FOTO: IPJ Cluj O femeie de 78 de ani, dată dispărută luni, a fost găsită de echipele de căutare decedată pe malul unui pârâu. FOTO: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că Ilea Cornelia, în vârstă de 78 de ani, la data de 12 decembrie, în jurul orei 16.00 a plecat de bună voie de acască din localitatea Vălișoara, comuna Săvădisla, și nu a mai revenit. Miercuri dimineață, echipele de căutare au găsit trupul neînsuflețit al femeii pe marginea unui pârâu, la ieșire din localitatea Vălișoara. 

 


„În urma sesizării din data de 13 decembrie a.c., cu privire la plecarea voluntară a unei femei in vârsta de 78 de ani din localitatea Vălișoara, comuna Săvădisla, s-au constituit echipe operative de polițiști, care au efectuat căutări specifice la care s-au alăturat și voluntari. În urma activităților desfășurate, femeia a fost găsită în data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 10.00, din păcate decedată la marginea unui pârâu, la ieșire din localitatea Vălișoara.

Nu au fost identificate urme vizibile de violență, iar cauza decesului urmează a fi stabilită în urma autopsiei medico-legale”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Femeie de 78 de ani, dată dispărută din comuna Săvădisla, Cluj. Dacă o vedeți, sunați la 112! FOTO

abonare newsletter