Actualitate

Un bărbat a murit într-o parcare în Turda! Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au mai putut face nimic

Un bărbat a fost găsit inconștient într-o parcare din Turda. Acesta a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

Bărbat mort într-o parcare din Turda / Foto: depositphotos.com Bărbat mort într-o parcare din Turda / Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat a murit după ce a căzut într-o parcare din Turda și a intrat într-o stare de inconștiență.

 


La fața locului a intervenit un echipaj medical, iar medicii i-au făcut manevre de resuscitare însă viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

„La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 15.10, Poliția municipiului Turda a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că într-o parcare de pe strada Lotus, din municipiul Turda, un bărbat ar fi căzut și s-ar afla în stare de inconștiență. În baza sesizării, la fața locului a fost dirijat un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști. Medicii i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, au fost nevoiți să declare decesul acestuia.


Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma autopsiei medico-legale”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Incendiu în Cluj-Napoca! Un bărbat a murit după ce casa în care se adăpostea a fost cuprinsă de flăcări

Accident GRAV pe strada Bună Ziua! Trei victime, între care un pieton, duse de urgență la spital

Ultimele Stiri
abonare newsletter