Actualitate

Accident GRAV pe strada Bună Ziua! Trei victime, între care un pieton, duse de urgență la spital

Un accident cu trei victime, între care un pieton, s-a produs pe strada Bună Ziua din Cluj-Napoca. Echipajele de salvare ale ISU Cluj au preluat răniții și îi transportă la spital.

Accident pe strada Bună Ziua între două mașini, marți seara / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Accident pe strada Bună Ziua între două mașini, marți seara / Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a anunțat că pe strada Bună Ziua s-a produs un accident între două mașini, marți seara.

Mașină făcută praf în accidentul de marți seara de pe strada Bună Ziua / Foto: ISU Cluj

Accidentul s-a produs în jurul orei 18:42.


Echipajele de salvare ale ISU Cluj sunt la fața locului cu ambulanțe, la fel și Poliția. 

__________________


UPDATE: Trei victime, între care un pieton, au fost transportate de urgență la spital

Una dintre victime a rămas încarcerată într-o mașină și a fost extrasă de echipajul de pompieri.


Accident între două mașini pe strada Bună Ziua. O mașină a fost proiectată după gard / Foto:ISU Cluj

„Accident rutier, 2 autoturisme, pe strada Bună Ziua în Cluj-Napoca. Intervine Det.1 Cluj-Napoca cu 2 autosp., TIM Centru si EPA. Din cele două mașini implicate au rezultat trei victime  astfel: prima victimă, femeie de aproximativ 40 ani, încarcerată, preluată de echipajul de terapie intensivă mobila SMURD după ce a fost extrasă de către pompieri. Va fi transportată la spital. Celelalte două persoane dintre care un pieton și un ocupant al unui autoturism, bărbați, au fost transportațe de către echipajul de prim ajutor SMURD  la spital pentru investigatii. Victimele sunt conștiente și cooperante”, a transmis ISU Cluj. 

 

CITEȘTE ȘI:

„Stop accidentelor!” Locuitorii din Jucu cer măsuri pentru siguranța șoferilor: „Șoseaua s-a lărgit la 4 benzi și a devenit «drumul morții»”

Un bărbat care a înșelat un bătrân prin „metoda Accidentul” a murit într-un accident rutier

Ultimele Stiri
abonare newsletter