Actualitate

Temperaturile scad semnificativ și se întorc ninsorile în Cluj! Prognoza meteo pentru toată săptămâna

Temperaturile vor scădea semnificativ în această săptămână la Cluj. În unele zile maximele vor coborî sub pragul înghețului.

Temperaturile vor scădea semnificativ în această săptămână la Cluj/ Foto: depositphotos.com Temperaturile vor scădea semnificativ în această săptămână la Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Vremea se răcește în Cluj. De la maxime de 11-12 grade Celsius, vom ajunge la zile cu maxime de -2 grade Celsius.

 


Potrivit prognozei Accuweather, lapovița și ninsoarea își vor face simțită prezența.

Prognoza meteo pentru toată săptămâna

Luni, 12 decembrie, vremea va fi mai rece. Pe timpul zilei sunt așteptate 3 grade Celsius, iar pe timpul nopții -6 grade Celsius. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar vântul va sufla cu putere atât pe timpul zilei, cât și al nopții.


CITEȘTE ȘI:

Iarnă nebun de frumoasă, în Clujul de altă dată. GALERIE FOTO cu orașul acoperit de zăpadă
Prima zăpadă „a făcut prăpăd” în România. Pană de curent la Borsec, trafic îngreunat în Maramureș

Ziua de marți vine cu temperaturi și mai scăzute în termometre. Maximele vor ajunge la un grad Celsius, iar minimele vor fi de -8 grade Celsius.


Miercuri, 14 decembrie, cerul va fi în mare parte acoperit de ieri, iar vântul va sufla cu putere (30 km/h). Temperaturile din termometre nu vor fi prietenoase cu noi, fiind așteptate -2 grade Celsius pe timpul zilei și -3 grade Celsius pe timpul nopții.

Joi sunt posibile câteva reprize de ploaie sau ninsoare, șansele de precipitații fiind de 84%. Potrivit prognozei meteo, pe timpul nopții vor apărea mai mulți fulgi de nea. Maxima va fi de 3 grade Celsius, iar minima de doar un grad.


Vineri, 16 decembrie, mai cresc temperaturile, însă nu scăpăm de ploaie și de ninsoare. Șansele de precipitații vor fi de 83%, iar cerul va fi în mare parte acoperit de nori. Pe timpul zilei sunt așteptate 8 grade Celsius, iar pe timpul nopții 4 grade Celsius.

Sâmbătă, 17 decembrie, vor fi 7 grade Celsius pe timpul zilei și -3 grade pe timpul nopții. Șansele de precipitații vor de 70%, iar soarele va fi scump la vedere, cerul fiind în totalitate acoperit de nori.

Ziua de duminică aduce temperaturi scăzute, însă scăpăm de ploi. Chiar dacă șansele de precipitații sunt aproape inexistente, vântul va sufla cu putere (32 km/h). Maxima va fi de 3 grade Celsius, iar minima de -5 grade Celsius.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

POZA ZILEI. Iernile de altădată de la Cluj. Vizitii între curse, în Piața Unirii, acoperită de zăpadă

A NINS pe Transfăgărășan! Iarna își intră în drepturi. Peisaj feeric, surprins la cota 2.000. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter