Actualitate

Patru copii au furat sute de lei din aparatele de distribuire a laptelui, în Gherla

Câțiva minori au furat banii încasați la automatele de distribuire a laptelui din municipiul Gherla.

Patru copii au furat sute de lei din aparatele de distribuire a laptelui, în Gherla. FOTO: Captură ecran Youtube/ joianaromania Patru copii au furat sute de lei din aparatele de distribuire a laptelui, în Gherla. FOTO: Captură ecran Youtube/ joianaromania

 

 


Polițiștii din Gherla au fost sesizați luni cu privire la furtul sumei de 400 de lei de la trei aparate de distribuire a laptelui, situate pe raza municipiului. 

 


În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În cursul zilei de marți, polițiștii au identificat patru minori, bănuiți de comiterea infracțiunii.

„La data de 3 octombrie, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre furtul sumei de 400 de lei, din trei aparate de distribuit lapte situate în oraș. În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Astfel, în cursul zilei de azi, 4 septembrie, în urma activităților de cercetare au fost identificate persoanele bănuite de comiterea infracțiunii, fiind vorba despre 4 minori”.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr fără permis a furat două mașini într-o singură noapte și a făcut accident cu ambele, în Sibiu

abonare newsletter