Actualitate

Doi tineri au furat o bijuterie cu diamante care costă peste 7.000 lei, dintr-un mall din Cluj

Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce au furat o bijuterie cu diamante dintr-un mall din Cluj-Napoca. Prejudiciul a fost de peste 7.000 de lei.

Doi tineri au furat o bijuterie cu diamante care costă peste 7.000 lei / Foto: depositphotos.com Doi tineri au furat o bijuterie cu diamante care costă peste 7.000 lei / Foto: depositphotos.com

 

 


Furtul a avut loc pe 26 iunie, într-un centru comercial din Gheorgheni, informează IPJ Cluj, iar cei doi hoți erau o tânără de 21 de ani și un tânăr de 23 de ani, amândoi din Cluj-Napoca.

 


Pentru cei doi hoți s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile:

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

„Ieri, 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au pus în aplicare două mandate de aducere, pe numele unei tinere de 21 de ani și a unui tănăr de 23 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, reținuți ulterior de polițiști pentru 24 de ore, în cadrul activităților de cercetare efectuate într-un dosar penal care vizează comiterea infracțiunilor de furt și complicitate la furt.  


În fapt, în seara zilei de 26 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de reprezentantul unei societăți comerciale, cu privire la furtul unei bijuterii din aur, cu diamante.

Probatoriul administrat a condus la identificarea celor doi tineri, bănuiți de faptul că în aceeași zi, în jurul orei 17.20, aflându-se în incinta unui centru comercial situat în cartierul Gheorheni, profitând de neatenția personalului, folosindu-se de un obiect confecționat artizanal, ar fi sustras bijuteria, cauzând un prejudiciu de peste 7.000 de lei.


Cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar în urma prezentării magistraților, față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Atenție la hoții din autobuze! Doi bărbați din Cluj-Napoca au profitat de neatenţia unei femei şi i-au furat telefonul mobil

Un bărbat a furat materiale de 20.000 de euro, de pe un șantier din Cluj-Napoca. Hoțul a fost prins abia după 6 luni

Ultimele Stiri
abonare newsletter