Actualitate

POZA ZILEI. Invenția unui șofer clujean. Și-a păstrat locul de parcare ocupat cu o saltea, anvelope și cărămizi

Invenția ciudată a unui șofer. Ca să nu se ocupe cât timp e plecat, un clujean și-a păstrat locul de parcare ocupat cu o saltea, anvelope și cărămizi.

Un clujean și-a ținut locul de parcare ocupat cu o saltea, anvelope și cărămizi / Foto: Info Trafic jud. Cluj Un clujean și-a ținut locul de parcare ocupat cu o saltea, anvelope și cărămizi / Foto: Info Trafic jud. Cluj

 

 


Pe un grup de Facebook al șoferilor din Cluj s-au postat imagini cu modul „inedit” prin care un șofer și-a ținut ocupat locul de parcare, în cartierul Între Lacuri.

Invenția ciudată a unui clujean care voia să-și păstreze locul de parcare ocupat / Foto: Info Trafic jud. Cluj

Acesta a pus o saltea în picioare, dar pe lateral, pe care o susțineau niște anvelope și bolțari:


„Așa ceva mai rar!!! Saltele, anvelope și bolțari... Prindem obiceiuri de Dallas/Pata Rât? pe Strada Nirajului”, spunea cel care a făcut publice imaginile. 

Fotografiile au fost postate luni, însă metodă nu a fost folosită pentru prima dată atunci. Un alt internaut spune că se gândea de două săptămâni dacă să posteze imagini cu modul în care acest șofer își ține ocupat locul de parcare.


Alți internauți au făcut glume pe acest subiect:

  • „Și «proprietarul» de fiecare dată când parchează duce salteaua în beci și mută cei trei bolovani?”
  • „Hai să ducem și noi acolo frigiderul ăla vechi ce ne încurcă”
  • „Trebuie să ai mintea foarte odihnită ca să faci așa ceva. Propun să adunăm niște bănuți ca să-i punem și un brad de Crăciun.”

UPDATE ORA 15:56

Polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publica Zona II au identificat titularul locului de parcare și i-au aplicat o sancțiune contravenționala pentru ocuparea abuziva a domeniului public în conformitate cu prevederile HCL nr. 191/2009. De asemenea, acesta și-a luat angajamentul ca va elibera parcarea în aceasta după masa când va veni de la serviciu.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer i-a uimit pe inspectorii RAR: și-a improvizat propriul eleron. Mașina era pregătită de zbor. FOTO

Un șofer din Cluj și-a legat roata cu o funie și a mers la RAR pentru a-și recupera talonul

Ultimele Stiri
abonare newsletter