Actualitate

Un șofer din Cluj și-a legat roata cu o funie și a mers la RAR pentru a-și recupera talonul

Un șofer din Cluj și-a legat roata cu o funie și s-a prezentat la Registrul Auto Român pentru a-și recupera talonul.

Un clujean și-a legat roata cu o funie. FOTO: RAR Facebook


Un șofer din Cluj a rămas fără talon din cauza unor nereguli grave la mașină și a încercat să remedieze problema cum a știut el mai bine. Bărbatul și-a legat roata cu o funie și s-a prezentat la Registrul Auto Român pentru a-și recupera talonul. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Evident, lucrarea făcută de clujean nu a trecut de ochii inspectorilor, ba mai mult a devenit un exemplu de „AȘA NU”, pe rețelele de socializare.


„E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului. Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

Le mulțumim colegilor de la Cluj care au scos de două ori din circulație această mașină, atât în urma controalelor în trafic, cât și după prezentarea la RAR.


Am putea spune că șoferul acestui autovehicul nu a primit nici măcar un capăt de ață de la colegii noștri…”, a transmis Registrul Auto Român pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Mort de beat și cu ITP expirat, prins de polițiști conducând o mașină prin Câmpia Turzii

Sistem video obligatoriu pentru staţiile ITP, absenţa lui atrage suspendarea activităţii

abonare newsletter