Actualitate

Vremea se încălzește, dar revin ploile în Cluj! Prognoza meteo pe toată săptămâna

Vremea se încălzește în Cluj-Napoca, însă ploile își vor face simțită prezența. Află prognoza meteo pe toată săptămâna.

Vremea se încălzește în Cluj-Napoca, însă ploile își vor face simțită prezența/ FOTO: monitorulcj.ro Vremea se încălzește în Cluj-Napoca, însă ploile își vor face simțită prezența/ FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Chiar dacă temperaturile vor fi puțin mai ridicate, ploile își vor face simțită prezența în Cluj-Napoca.

 


Potrivit prognozei Accuweather, maximele vor ajunge până la 11 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI:


Vremea până la finalul anului. Ce temperaturi vor fi de Crăciun și Revelion?
Rămâi mut de uimire. Dealurile Gilăului, învăluite într-o „mare” de ceață. FOTO

Luni, 5 decembrie, meteorologii anunță ploi, șansele de precipitații fiind de 82%. Maxima zilei va fi de 7 grade Celsius, iar minima de 2 grade Celsius.

Marți nu scăpăm de ploi, iar vântul va sufla cu putere (30 km/h). Șansele de ploaie vor fi ridicate, 84%, iar pe timpul nopții sunt așteptate câteva reprize de ploaie. Pe timpul zilei vor fi 8 grade Celsius, iar noaptea 2 grade.


Miercuri scăpăm de ploi, iar vremea se va răci puțin. Ziua vor fi 5 grade Celsius, iar noaptea 3 grade Celsius.

Joi, 8 decembrie, cerul va fi în totalitate acoperit de nori, iar ploile revin în forță, șansele de precipitații fiind de 71%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 8 grade Celsius, iar pe timpul nopții 4 grade Celsius. 


Ziua de vineri vine cu maxime de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi așteptate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 84%.

Weekend-ul va fi unul ploios pentru clujeni. Sâmbătă șansele de precipitații vor fi de 65%, iar soarele va fi scump la vedere, cerul fiind acoperit de nori în proporție de 99%. Maxima zilei va ajunge la 11 grade Celsius, iar minima va fi de 5 grade Celsius.

Duminică, 11 decembrie, sunt câteva reprize de ploaie, șansele fiind de 63%. Maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, iar minima va coborî la -1 grad Celsius.

CITEȘTE ȘI:

O ploaie a făcut ravagii la un bloc din Florești: apa a intrat în scară și a făcut pâraie pe străzi. Primar: „Se fac verificări ca să remediem ce ține de noi”

Joc de culori nemaipomenit. Toamna pe străzile din Cluj-Napoca. Cele mai frumoase fotografii

Ultimele Stiri
abonare newsletter