Actualitate

Inconștiență! Șofer „rupt” de beat, prins în timp ce conducea pe strada Clinicilor. Ce alcoolemie avea?

Un bărbat de 61 de ani care conducea sub influența băuturilor alcoolice a fost reținut de polițiști. Șoferul era extrem de beat și conducea pe strada Clinicilor din municipiul Cluj-Napoca, pe lângă spitale.

Un șofer a condus beat pe lângă spitale și la o oră la care mulți oameni încă mai circulă pe stradă / Foto: Google Maps - captură ecran Un șofer a condus beat pe lângă spitale și la o oră la care mulți oameni încă mai circulă pe stradă / Foto: Google Maps - captură ecran

 

 


La data de 29 noiembrie, polițiștii din Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat în vârstă de 61 de ani, din Cluj-Napoca, pentru că a condus o mașină sub influența băuturilor alcoolice.

 


La aceeași dată, în jurul orei 19.40, bărbatul a fost interceptat în trafic de polițiști în timp ce se deplasa cu mașina pe strada Clinicilor din municipiu.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, fiind înregistrată concentrația de 1,18 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.


„În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului a fost dispusă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Pericol public! Tot mai mulți drogați și șoferi băuți pe drumurile Clujului

Poleiul face ravagii pe străzile Clujului. Două accidente în câteva minute. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter