Actualitate

Un bărbat a fost lovit de tren în Cluj-Napoca. Victima, transportată de urgență la spital. VIDEO

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital după ce a fost lovit de un tren pe strada Kovari Laszlo din Cluj-Napoca.

Un bărbat a fost transportat de urgență la spital după ce a fost lovit de un tren pe strada Kovari Laszlo din Cluj-Napoca/ FOTO: captură ecran video ISU Cluj Un bărbat a fost transportat de urgență la spital după ce a fost lovit de un tren pe strada Kovari Laszlo din Cluj-Napoca/ FOTO: captură ecran video ISU Cluj

 

 


Un bărbat de 46 de ani a fost lovit, luni, de un tren pe strada Kovari Laszlo din Cluj-Napoca.

 


Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat de 30 de ani a MURIT după ce a fost lovit de TREN, în Huedin
Bărbat din Săvădisla, lovit MORTAL de trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca - Sighetu Marmației

 


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident feroviar petrecut în apropiere de strada Kovari Laszlo din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 19:50, iar salvatorii au găsit la fața locului un bărbat de 46 de ani, semiconștient, care prezenta multiple traumatisme. Ulterior, acesta a devenit inconștient, fiind intubat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 și transportat în stare gravă la spital. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de ambulanța SMURD”, a transmis ISU Cluj.

„La data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 19.50, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată de un tren, în zona străzii Kovari Laszlo din Cluj-Napoca.


În urma verificărilor, polițiștii au constat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Cluj-Napoca, care prezenta mai multe leziuni, fiind preluat de echipajul medical și transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Cluj.


Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Bărbat în scaun cu rotile, lovit MORTAL de un tren care circula pe ruta Cluj - Sighetu Marmației

Un tren marfar plecat din Cluj s-a răsturnat. Circulația trenurilor - oprită temporar, transfer auto între stații

Ultimele Stiri
abonare newsletter