Actualitate

Bărbat în scaun cu rotile, lovit MORTAL de un tren care circula pe ruta Cluj - Sighetu Marmației

Un bărbat în scaun cu rotile a fost lovit mortal de un tren care a pornit din Cluj-Napoca și se îndrepta spre Sighetu Marmației.

Un bărbat în scaun cu rotile a fost lovit mortal de un tren care a pornit din Cluj-Napoca și se îndrepta spre Sighetu Marmației/ Foto: pixabay.com Un bărbat în scaun cu rotile a fost lovit mortal de un tren care a pornit din Cluj-Napoca și se îndrepta spre Sighetu Marmației/ Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat aflat într-un scaun cu rotile a fost lovit mortal de trenul care se îndrepta spre gara din municipiul Sighetu Marmaţiei, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

 


Poliţiştii Postului de Poliţie TF Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi telefonic de către personalul CFR de serviciu că a avut loc un accident feroviar la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Tepliţei din municipiu.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că la trecerea la nivel cu cale ferată situată între haltele CF Tisa şi Cămara, locomotiva trenului, care circula pe relaţia Cluj-Napoca- Sighetu Marmaţiei, a surprins în gabaritul căii ferate şi accidentat mortal un bărbat de 54 de ani din Sighetu Marmaţiei, aflat într-un scaun cu rotile electric. Cadavrul bărbatului a fost transportat la prosectura Spitalului din Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării necropsiei”, a precizat Ionela Cozma.


În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

 

CITEȘTE ȘI:

Bărbat din Săvădisla, lovit MORTAL de trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca - Sighetu Marmației

Bărbat din Cluj-Napoca, MORT după ce a fost LOVIT DE TREN pe calea ferată din Apahida

Ultimele Stiri
abonare newsletter