Actualitate

Inconștiență la volan! Șoferi beți sau fără permis, depistați de polițiști pe drumurile din Cluj

Mai mulți șoferi au fost prinși pe drumurile din județul Cluj în timp ce se aflau la volan beți sau fără permis de conducere.

Mai mulți șoferi au fost prinși de polițiști conducând beți sau fără permis/ FOTO: IPJ Cluj Mai mulți șoferi au fost prinși de polițiști conducând beți sau fără permis/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


Mai mulți șoferi au fost prinși pe drumurile din județul Cluj în timp ce se aflau la volan beți sau fără permis de conducere.

 


„La data de 11 noiembrie a.c. în jurul orei 20.00, polițiștii Compartimentului Rutier Gherla au depistat un tânăr de 25 de ani, din Gherla în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea alcoolscopică a fost înregistrată concentrația de 0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, sâmbătă dimineața, un tânăr a fost prins de prins beat la volan și fără permis. Tânărul a fost oprit de polițiști în Dej.


„Astăzi, 12 noiembrie a.c., în jurul orei 03.25, polițiștii Biroului Rutier Dej au interceptat în trafic, pe strada Luceafărului din municipiu, un autovehicul condus de un tânăr de 26 de ani, din Dej. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere, iar fiind testat cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice la o unitate medicală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a adăugat IPJ Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

OPT șoferi beți sau drogați, depistați de polițiști pe drumurile Clujului! Se practică și condusul fără permis în județ

Șoferi beți sau fără permis, „trași pe dreapta” de polițiștii clujeni. Un bătrân de 75 de ani, prins la volan cu permisul suspendat

Șoferi beți, prinși de polițiști pe drumurile din Cluj. Un român stabilit în Ungaria, mort de beat la volan pe Bulevardul Muncii

abonare newsletter