Actualitate

Șoferi beți sau fără permis, „trași pe dreapta” de polițiștii clujeni. Un bătrân de 75 de ani, prins la volan cu permisul suspendat

Mai mulți șoferi au fost prinși pe drumurile din județul Cluj în timp ce se aflau la volan beți, fără permis sau cu acesta suspendat.

Mai mulți șoferi au fost prinși pe drumurile din județul Cluj în timp ce se aflau la volan beți, fără permis sau cu acesta suspendat/ Foto: depositphotos.com Mai mulți șoferi au fost prinși pe drumurile din județul Cluj în timp ce se aflau la volan beți, fără permis sau cu acesta suspendat/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bătrân de 75 de ani din Baia Mare, a fost prins joi seară în comuna Jucu, județul Cluj, în timp ce conducea cu permisul suspendat.

 


„La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 22.20 polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat pe DN1C E576, în comuna Jucu, un bărbat în vârstă de 75 de ani, din municipiul Baia Mare, care se deplasa cu autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, a transmis IPJ Cluj.


De asemenea, un tânăr de 23 de ani a fost prins la volan fără permis de conducere.

„La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat un tânăr de 23 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe DJ150, dinspre municipiul Câmpia Turzii spre localitatea Viișoara, fără a deține permis de conducere.


În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au adăugat reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbat de 55 de ani, beat la volan

„La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii Compartimentului Rutier Huedin au depistat pe DC134 în localitatea Bicălatu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.


Testarea alcoolscopică a acestuia a indicat o concentrație de de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medical în vederea prelevării de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident MORTAL în Bistrița-Năsăud. Un mort și trei răniți în urma unui accident produs de un șofer băut. FOTO

Accident MORTAL în județul Cluj. Un bărbat a murit, după ce tractorul s-a răsturnat peste el. FOTO/VIDEO

Șoferul care a produs accidentul de pe Calea Mănăștur era BEAT. Inconștiența lui a rănit trei persoane

Ultimele Stiri
abonare newsletter