Actualitate

Accident în Dej! O șoferiță nu a acordat prioritate și a lovit altă mașină. FOTO

Un accident rutier între două mașini a avut loc, joi, în municipiul Dej. În urma accidentului o tânără în vârstă de 28 de ani a fost transportată la spital.

Un accident rutier între două mașini a avut loc, joi, în municipiul Dej. În urma accidentului o tânără în vârstă de 28 de ani a fost transportată la spital/ FOTO: IPJ Cluj Un accident rutier între două mașini a avut loc, joi, în municipiul Dej. În urma accidentului o tânără în vârstă de 28 de ani a fost transportată la spital/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


Potrivit polițiștilor, accidentul s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.

 


„La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 09.05, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs la intersecția străzilor Cloșca și Nicolae Titulescu, din municipiul Dej.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 28 de ani, din Dej care se deplasa cu autoturismul pe strada Cloșca, pe fondul neacordării de prioritate, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de pe strada Nicolae Titulescu de către o femeie în vârstă de 39, din județul Sălaj. 


În urma evenimentului, conducătoarea auto în vârstă de 28 de ani a fost transportată la o unitate medicală.

Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

CITEȘTE ȘI:

Accident pe A1 între un TIR și un microbuz cu pasageri. 7 persoane au ajuns la spital. FOTO

Un tânăr a fost împuşcat accidental la o vânătoare ilegală. Victima a ajuns la spital

Accident GRAV în Bologa între un TIR și o dubiță. 4 bărbați au fost răniți și circulația este blocată. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter