Actualitate

Accident GRAV în Bologa între un TIR și o dubiță. 4 bărbați au fost răniți și circulația este blocată. FOTO

Un accident grav a avut loc, luni dimineață, în localitatea Bologa pe DN1 E60. În urma accidentului 4 bărbați au fost răniți.

Accident în județul Cluj/ FOTO: IPJ Cluj Accident în județul Cluj/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


În urma accidentului traficul este blocat pe ambele sensuri.

„Pompierii ISU Cluj - Detașamentul Huedin intervin la un accident rutier care a avut loc în localitatea Bologa, pe DN1E60. Accidentul s-a soldat cu 4 bărbați care primesc îngrijiri medicale, sunt conștienți și nu au fost încarcerați. Cele 4 victime se aflau în dubița implicată în accident. Intervine Det. Huedin cu 2 Asp, 1 Epa si 2 Saj”, a transmis ISU Cluj.


Accident Bologa, județul Cluj/ FOTO: IPJ Cluj

„Accident rutier pe DN1 E60, în afara localității Bologa, între un ansamblu de vehicule și auto. Traficul este blocat”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE ORA 08:15 Trei persoane au fost transportate la spital

„3 victime (din dubiță) au fost transportate la spitalul Huedin, șoferul TIR-ului refuza transport, probabil și a patra persoană din dubiță va fi transportată”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE ORA 09:31

Traficul a fost reluat.

UPDATE 12:50

„Coliziunea s-a produs între un autoturism condus în direcția localității Huedin, de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județ Neamț și un ansamblu de vehicule condus de un bărbat din municipiul Turda, în vârstă de 55 de ani, din sensul opus.


În urma cercetărilor preliminare rezultă că bărbatul de 48 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta pătrunzând pe sensul opus. În urma impactului a rezultat rănirea a trei bărbați, pasageri în autoturism. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident în P-ța Karl Liebknecht! Două persoane au fost rănite. „Se circulă cu viteză de autostradă!” FOTO

Accident mortal în Suceava! Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți. FOTO

Accident GRAV în Turda. Un tânăr a fost LOVIT de o mașină pe trecerea de pietoni

Ultimele Stiri
abonare newsletter