Actualitate

Două persoane, trimise în judecată pentru vot multiplu la alegerile locale din 2020! Au votat în Cluj și Sălaj

Două persoane au fost trimise în judecată pentru vot multiplu la alegerile locale din 2020, după ce au votat în județele Cluj și Sălaj.

Două persoane, acuzate de vot multiplu în județele Cluj și Sălaj, la alegerile locale din 2020/ Foto: depositphotos.com Două persoane, acuzate de vot multiplu în județele Cluj și Sălaj, la alegerile locale din 2020/ Foto: depositphotos.com

 

 


Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au trimis în judecată două persoane, sub acuzația că au votat la alegerile locale din 2020, în județele Cluj și Sălaj, potrivit agerpres.ro.

 


„Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că inculpaţii şi-au exercitat dreptul la vot cu încălcarea dispoziţiilor srt. 3 alin. 2 şi 3 din Legea nr. 115/ 2015, în sensul că, la data de 27 septembrie 2020, cu ocazia scrutinului organizat pentru alegerile locale, au votat mai întâi în localitatea Huedin, judeţul Cluj, iar mai apoi, în cursul aceleiaşi zile, şi-au exercitat dreptul de vot pe raza localităţii Fildu de Sus, judeţul Sălaj”, se arată, luni, într-un comunicat de presă al PT Sălaj.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Jibou.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Legea „fără penali pe buletinul de vot” a fost promulgată, la 4 ani de la primele semnături

Nicolae Ciucă, luat în calcul de PNL pentru candidatura la alegerile prezidențiale

Proiect de modificare a codului electoral. Alegeri locale în două tururi și scăderea numărului total de parlamentari

Ultimele Stiri
abonare newsletter