Național

Accident mortal în Suceava! Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți. FOTO

O persoană a murit, iar două au fost rănite într-un grav accident rutier produs, miercuri, pe raza județului Suceava.

O persoană a murit, iar două au fost rănite într-un grav accident rutier produs, miercuri, pe raza județului Suceava/ FOTO: ISU Suceava O persoană a murit, iar două au fost rănite într-un grav accident rutier produs, miercuri, pe raza județului Suceava/ FOTO: ISU Suceava

 

 


O persoană a decedat, iar două au fost rănite într-un grav accident rutier produs, miercuri, pe raza oraşului Vicovu de Sus, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

 


Potrivit sursei citate, în urma coliziunii dintre două autovehicule, o persoană a rămas încarcerată într-una dintre maşini. Persoana încarcerată, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost extras din autovehicul de către pompierii militari şi predat echipajelor medicale şi paramedicale aflate la faţa locului.

Victima era în stop cardio-respirator, i-au fost aplicate manevre de resuscitare, dar fără răspuns, fiind declarat decesul. Alte două persoane implicate în evenimentul rutier, conştiente şi cooperante, au fost monitorizate la faţa locului de echipele de intervenţie.


La eveniment au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Vicovu de Sus cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava. 

 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în Turda. Un tânăr a fost LOVIT de o mașină pe trecerea de pietoni

Un tânăr de 23 de ani, șofer implicat în accidentul de la ieșire din Huedin, a MURIT! A intrat cu mașina într-un TIR. FOTO

Accident pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, sâmbătă seara! Un motociclist a fost rănit grav

Ultimele Stiri
abonare newsletter