Actualitate

Părinții blochează o bandă de circulație pe strada Horea ca să își ia copiii din fața școlii: „Dacă ar putea, ar intra cu mașină în clasă!” FOTO

Părinții copiilor care învață la Colegiul Național „Emil Racovița” - ciclul primar, de pe strada Horea, blochează o bandă de circulație. Aceștia țin morțiș să își ridice copiii din fața școlii.

Părinții țin morțiș să își ia copiii din fața porții, pe strada Horea din Cluj-Napoca / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca Părinții țin morțiș să își ia copiii din fața porții, pe strada Horea din Cluj-Napoca / Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

 

 


Șoferii clujeni sunt înfuriați pe părinții care merg cu mașina până în fața școlii ca să își ridice copiii.

 


Chiar azi a fost surprinsă într-o fotografie o coloană de mașini în fața Colegiului Național „Emil Racovița” - ciclul primar, de pe strada Horea. Mașinile erau parcate pe o bandă de circulație.

„Poliția Locală de ce nu îi amendează pe nesimțiții ăștia care blochează o bandă de circulație pe str. Horea?”, se întreabă șoferul care a postat fotografia pe rețelele de socializare.


„Pentru că e bandă dedicată special pentru părinții care își lasă copiii în fața școlii. Dacă ar fi posibil ar intra până în clasă cu mașina”, i-a răspuns, ironic, un alt clujean.

De când a reînceput școala în format fizic, asemenea situații au fost semnalate în mai multe locuri din oraș.


Însă, această problemă nu este una nouă, ci se întâmplă de ani buni. În 2021, monitorulcj.ro a scris despre faptul că la intrare pe Calea Turzii, dinspre strada Avram Iancu, părinții blocau circulația ca să își aștepte copiii să iasă de la școală. Acolo, părinții chiar au parcat pe două benzi de circulație. Vezi AICI.

CITEȘTE ȘI:

Calvarul abia acum începe! Pe ce străzi din Cluj vor fi șantiere și după începerea școlii?

Cetățeni „fără stăpân”: Coșurile de gunoi pentru animale au ajuns depozite de deșeuri

abonare newsletter