Actualitate

Cetățeni „fără stăpân”: Coșurile de gunoi pentru animale au ajuns depozite de deșeuri

Coșurile de gunoi cu dispenser de pungi pentru câini, amplasate recent în Cluj-Napoca, s-au transformat în adevărate coșuri de gunoi.

în imagine: Coș de gunoi cu dispenser de pungi pentru câini, plin de deșeuri str Observatorului Cluj-Napoca în imagine: Coș de gunoi cu dispenser de pungi pentru câini, plin de deșeuri str Observatorului Cluj-Napoca

 

 


Clujul - raiul cetățenilor „fără stăpân”

 

Instalate recent în cartierele municipiului Cluj-Napoca, coșurile de gunoi pentru animale au devenit veritabile coșuri de deșeuri. 


Cel puțin aceasta este situația de pe strada Observatorului, din cartierul Zorilor, unde coșul „Doggy Bag” cu pungi pentru câini este plin de deșeuri.

 


În imagine: un coș de gunoi cu dispenser de pungi pentru câini a fost transformat în pubelă publică/FOTO: monitorulcj.ro

 

Chiar dacă coșul de gunoi pentru animale este plin de gunoaie, în zonă este disponibil un sistem inteligent pentru colectarea selectivă a deșeurilor.


 

FOTO: monitorulcj.ro
FOTO: monitorulcj.ro

 


Cu toate acestea, coșurile cu pungi pentru câini au devenit simple pubele de gunoi.

 

FOTO: monitorulcj.ro

Recent, reprezentanții autorităților locale anunțau instalarea unui număr de 72 de coșuri cu dispenser de pungi pentru câini în 24 de locații din oraș, iar valoarea totală a investiției a fost de 99.200 lei fără TVA.

CITEȘTE ȘI:

72 de coșuri de gunoi cu dispenser de pungi pentru câini, instalate în Cluj-Napoca. Vezi locațiile. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter