Actualitate

Un polițist din Dej s-a împușcat cu arma din dotare. A fost grav rănit!

Incident deosebit de grav, luni dimineață, la Poliția Dej. Un polițist s-a împușcat cu arma din dotare. Cazul a fost preluat de procurorii clujeni.

Armă polițist. sursă foto știrileprotv.ro Armă polițist. sursă foto știrileprotv.ro

 

„La data 31 octombrie, în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.  În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Cluj.


Conducerea IPJ Cluj mai spune că în acest caz „s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”.

CITEȘTE ȘI:

Câţi şoferi băuţi au fost prinşi la volan anul trecut şi ce spune Poliţia despre cauzele frecvente ale accidentelor grave din România

Accident în Dej! O șoferiță a lovit în plin două persoane pe trecerea de pietoni. FOTO

Doi bărbați au fost împușcați la un târg din Bacău. Conflictul a pornit de la prețul strugurilor

abonare newsletter