Actualitate

Cei trei tineri care au plantat cannabis și voiau să vândă drogurile în Cluj, arestați preventiv!

Trei tineri au cultivat cannabis și urmau să vândă drogurile în Cluj și Piatra Neamț, însă polițiștii i-au arestat preventiv. Aceștia au vârste între 18 și 20 de ani.

Trei tineri aveau o cultură de cannabis în Piatra-Neamț. Voiau să vândă iarbă în Cluj / Foto: IPJ Neamț Trei tineri aveau o cultură de cannabis în Piatra-Neamț. Voiau să vândă iarbă în Cluj / Foto: IPJ Neamț

 

 


Cei 3 tineri din Piatra-Neamţ, acuzaţi de DIICOT de trafic de droguri, au fost arestaţi preventiv, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

 


„Persoanele în cauză au fost prezentate instanţei de judecată, faţă de acestea fiind dispusa măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a precizat subinspectorul Ramona Ciofu.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, au înfiinţat o cultură de cannabis pe un teren viran din Piatra-Neamţ, iar în luna octombrie au recoltat drogurile şi le-au depozitat într-un imobil din localitatea Dobreni, cu scopul de a fi comercializate în judeţele Neamţ şi Cluj, către diverşi consumatori.


Procurorii DIICOT Neamţ au descoperit şi ridicat, în urma percheziţiilor efectuate la domiciliul suspecţilor, aproximativ 8 kilograme de cannabis, mai multe dispozitive şi obiecte folosite la înfiinţarea şi dezvoltarea culturii de cannabis, precum şi trei telefoane mobile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.


La activităţi au participat poliţişti din cadrul IPJ Neamţ, a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi jandarmi din cadrul IJJ Neamţ.

CITEȘTE ȘI:

Trei tineri, reținuți pentru trafic de droguri! Aveau o cultură de cannabis și voiau să vândă drogurile în Cluj

Tânăr de 24 de ani din Cluj-Napoca, reținut de polițiști pentru trafic de droguri! Vindea „cristale” și cannabis. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter