Actualitate

Un bătrân de 70 de ani din Dezmir deținea ilegal trei pistoale și peste 500 de cartușe în casă. FOTO

Polițiștii au ridicat trei pistoale și peste 500 de cartușe din casa unui bătrân de 70 de ani din Dezmir, în timpul unor percheziții.

Polițiștii au ridicat trei pistoale și peste 500 de cartușe din casa unui bătrân de 70 de ani din Dezmir / Foto: IPJ Cluj Polițiștii au ridicat trei pistoale și peste 500 de cartușe din casa unui bătrân de 70 de ani din Dezmir / Foto: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii au efectuat percheziții în casa unui bătrân de 70 de ani din Dezmir și au descoperit că bărbatul deținea ilegal trei pistoale neletale, dar care trebuie autorizate, și peste 500 de cartușe.

Una dintre armele deținute de bătrânul de 70 de ani din Dezmir / Foto: IPJ Cluj

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal afla sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca:


„La data de 27 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au pus în aplicare două percheziții domiciliare în localitatea Dezmir, pe linia respectării regimului ar„melor și munițiilor, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat trei arme neletale supuse autorizării și un număr de 542 de cartușe aferente, deținute ilegal de către un bărbat în vârstă de 70 de ani.

Pistol deținut de bărbatul de 70 de ani din Dezmir, ridicat în timpul perchezițiilor / Foto: IPJ Cluj

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Scandal la o nuntă din Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras 2 focuri

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a uitat într-un autobuz o sacoşă cu două pistoale

Ultimele Stiri
abonare newsletter