Actualitate

Accident la ieșire din Baciu! Trei persoane au fost rănite și transportate la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc miercuri la ieșire din Baciu, între două mașini. Trei persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident la ieșire din Baciu, soldat cu trei victime / Foto: ISU Cluj Accident la ieșire din Baciu, soldat cu trei victime / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii și un echipaj SAJ au intervenit miercuri la un accident rutier produs între două mașini la ieșire din localitatea Baciu.

Mașină distrusă într-un accident petrecut miercuri la ieșire din Baciu / Foto: ISU Cluj

Trei persoane au fost rănite în urma impactului. Victimele au fost transportate la spital pentru îngirijiri medicale de specialitate:


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Baciu. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Trei persoane au fost consultate de către echipajul SAJ și au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare acestea prezentau afecțiuni ușoare.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au intervenit pentru stingerea unui început de incendiu la unul dintre autoturisme. De asemenea, au fost decontate bornele bateriei pentru a evita reaprindea acestuia”, a transmis ISU Cluj.


Accident la ieșire din Baciu, soldat cu trei victime / Foto: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident în Apahida între o mașină, un autocar și un copac! Un pieton, GRAV RĂNIT, a ajuns la spital. FOTO

Accident grav în Baciu! O tânără de 20 de ani a fost transportată la spital de urgență. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter