Actualitate

Accident în Apahida între o mașină, un autocar și un copac! Un pieton, GRAV RĂNIT, a ajuns la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc marți noaptea între un autocar și o mașină la ieșire din Apahida, spre Corpadea. Impactul a fost soldat cu o victimă.

Un accident a avut loc la ieșire din Apahida între o mașină, un autocar și un copac / Foto: ISU Cluj + IPJ Cluj Un accident a avut loc la ieșire din Apahida între o mașină, un autocar și un copac / Foto: ISU Cluj + IPJ Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute în urma un incident petrecut la ieșire din localitatea Apahida către Corpadea.

O mașină a intrat într-un copac la ieșire din Apahida / Foto: ISU Cluj

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autocar și un autoturism avariate, iar un copac era căzut pe partea carosabilă.


Un bărbat prezenta suspiciuni de traumatisme la nivelul capului și a unui membru superior, așa că a fost transportat la spital:

„Acestuia i-a fost acordat primul ajutor calificat de către echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Totodată, la fața locului a mai fost consultată o tânără de către echipajul SAJ, fără a fi transportată la spital. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au acționat pentru îndepărtarea arborelui de pe partea carosabilă, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în eveniment”, a transmis ISU Cluj.


Cum s-a produs accidentul?

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că mașina condusă din direcția Reghin, de un bărbat în vârstă de 21 de ani, a intrat în coliziune cu un arbore aflat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 53 de ani, care, în calitate de pieton se afla în proximitatea evenimentului, potrivit IPJ Cluj.


„Ulterior, fragmente din arbore ar fi produs pagube unui alt autoturism aflat pe sensul opus. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a mai transmis IPJ.

CITEȘTE ȘI:

Imagini macabre! Cimitir în FLĂCĂRI în sudul țării. O treime din morminte, distruse. VIDEO

Accident grav în Baciu! O tânără de 20 de ani a fost transportată la spital de urgență. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter