Actualitate

Accident grav în Baciu! O tânără de 20 de ani a fost transportată la spital de urgență. VIDEO

Un accident rutier s-a petrecut marți noaptea în Baciu. O tânără în vârstă de 20 de ani s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile.

O tânără s-a răsturnat cu mașina, marți noaptea, în Baciu / Foto: ISU Cluj O tânără s-a răsturnat cu mașina, marți noaptea, în Baciu / Foto: ISU Cluj

 

 


Tânăra care s-a răsturnat cu mașina în Baciu se afla în stare de inconștiență în momentul în care au ajuns la fața locului echipajele de urgență.

Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate:


„Intervenție la un accident rutier petrecut în Baciu. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte la un eveniment rutier petrecut pe strada Transilvaniei din localitatea Baciu. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon în afara părții carosabile, în care se afla o femeie în stare de inconștiență.

Echipele de pompieri au extras de urgență victima în vârstă de aproximativ 20 de ani și au predat-o unui echipaj SAJ. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de medicale”, a transmis ISU Cluj.


Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că în jurul orei 01.15, o mașină condusă înspre Cluj-Napoca de o tânără în vârstă de 20 de ani, din municipiul Zalău, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod.

Polițiștii continuă cercetările, urmând să stabilească împrejurările producerii accidentului rutier.

CITEȘTE ȘI:

Accident la ieșire din Turda! Roata de rezervă a unui TIR s-a desprins și a ricoșat într-o mașină

Tânăr de 24 de ani din Cluj-Napoca, reținut de polițiști pentru trafic de droguri! Vindea „cristale” și cannabis. FOTO

abonare newsletter