Actualitate

Traficul pe strada Constantin Brâncoveanu, închis duminică. Activități sportive în aer liber pentru toate vârstele

Strada Constantin Brâncoveanu din municipiul Cluj-Napoca va deveni pietonală, duminică, 23 octombrie. Traficul în zonă va fi restricționat.

Strada Constantin Brâncoveanu din municipiul Cluj-Napoca va deveni pietonală, duminică, 23 octombrie. Traficul în zonă va fi restricționat/ Foto: Emil Boc/Facebook Strada Constantin Brâncoveanu din municipiul Cluj-Napoca va deveni pietonală, duminică, 23 octombrie. Traficul în zonă va fi restricționat/ Foto: Emil Boc/Facebook

 

 


Primăria municipiului Cluj-Napoca continuă activitățile de promovare a sportului și mișcării în aer liber în cadrul programelor  „Străzi deschise” și „Fugi în curtea școlii”

 


Potrivit reprezentanților primăriei, strada Constantin Brâncoveanu din cartierul Gheorgheni va fi deschisă pentru practicarea sportului în aer liber. 

Duminică, 23 octombrie, pe această stradă vor fi organizate zone dedicate sportului în aer liber, traficul rutier fiind închis temporar în intervalul 16:00-19:00.


Peste 500 de copii au participat la activitățile din Mănăștur

„Weekendul trecut, peste 500 de copii au participat la activitățile similare din cartierul Mănăștur”, au transmis reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

În acest weekend, în cartierul Gheorgheni vor fi următoarele activități:


  • sâmbătă, 22.10 - „Fugi în curtea școlii” - la Școala „Constantin Brâncuși”
  • duminică, 23.10 - „Străzi deschise” - pe strada Constantin Brâncoveanu 

Clujenii de toate vârstele vor putea practica sporturi precum baschet, badminton, tenis de masă, aruncare la poartă, exerciții de motricitate și trasee de viteză.

Program „Străzi deschise”:


  • 23 octombrie, 16:00-19:00- Strada Constantin Brâncoveanu, cartierul Gheorgheni
  • 30 octombrie, 16:00-19:00 - Strada Gospodarilor, cartierul Mărăști
  • 6 noiembrie, 16:00-19:00 - Strada Cireșilor, cartierul Zorilor

De asemenea, s-a prelungit și programul „Fugi în curtea școlii", care propune educarea tinerilor pentru a avea un stil de viață sănătos.

Program:

  • 22 octombrie, 10:00-13:00, Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, cartierul Gheorgheni
  • 29 octombrie, 10:00-13:00, Școala Gimnazială „Traian Dârjan”, cartierul Someșeni
  • 5 noiembrie, 10:00-13:00, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” - str. Zorilor, cartierul Zorilor

 

CITEȘTE ȘI:

O stradă din Grigorescu devine PIETONALĂ. Copiii se vor putea bucura de activități precum baschet, fotbal sau tenis de masă

Săptămâna Europeană a Sportului începe vineri la Cluj-Napoca. Boc: „Avem cea mai mare rată a obezității în rândul adolescenților din UE”

abonare newsletter