Actualitate

O stradă din Grigorescu devine PIETONALĂ. Copiii se vor putea bucura de activități precum baschet, fotbal sau tenis de masă

Proiectul „Străzi deschise” readuce plimbările urbane şi evenimentele în aer pe strada Iancu de Hunedoara din municipiul Cluj-Napoca.

Duminică, 2 octombrie, strada Iancu de Hunedoara din cartierul Grigorescu, devine pietonală pentru practicarea sportului în aer liber/ Foto: Emil Boc/Facebook Duminică, 2 octombrie, strada Iancu de Hunedoara din cartierul Grigorescu, devine pietonală pentru practicarea sportului în aer liber/ Foto: Emil Boc/Facebook

 

 


Duminică, 2 octombrie, strada Iancu de Hunedoara din cartierul Grigorescu, devine pietonală pentru practicarea sportului în aer liber.

 


Potrivit primarului Emil Boc, acțiunea din această săptămână este dedicată în special copiilor.

„Vă invităm să faceți sport! Proiectul «Străzi deschise» continuă - duminică deschidem strada Iancu de Hunedoara pentru pietoni, pentru practicarea sportului în aer liber 


Duminică, 2 octombrie, de la ora 16:00, deschidem o nouă stradă pentru pietoni, pentru activități sportive în aer liber - strada Iancu de Hunedoara din cartierul Grigorescu. Acțiunea din această săptămână este dedicată în special copiilor, fiind un eveniment realizat în parteneriat cu echipa «Fugi în curtea școlii». Astfel, copiii se vor putea bucura de activități precum baschet, fotbal, tenis de masă, badminton, leapșa, rațele și vânătorii etc..

În perioada 23-30 septembrie municipiul Cluj-Napoca s-a alăturat orașelor de pe întreg continentul în promovarea unui stil de viață sănătos, la inițiativa Comisiei Europene, prin zeci de activități desfășurate în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. Acțiunea este implementată în cadrul proiectului cu finanțare europeană AGORA - unde Municipiul Cluj-Napoca este lider de proiect”, a transmis edilul.


 

În fiecare an, Săptămâna Europeană a Sportului promovează un stil de viață mai activ și mai sănătos pentru milioane de oameni din Europa și nu numai. Această inițiativă are ca obiectiv conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru toată lumea și este concepută să le ofere oamenilor o „trambulină” către viața activă, anunță Primăria Cluj-Napoca.


Primăria Municipiului Cluj-Napoca se alătură inițiativei și organizează în parteneriat cu asociațiile și cluburile sportive acțiuni și evenimente sportive în diverse locații din oraș.

 

CITEȘTE ȘI:

O stradă din Iris devine pietonală, de Săptămâna Europeană a Sportului. Scrimă, pe Bulevardul Eroilor

Săptămâna Europeană a Sportului începe vineri la Cluj-Napoca. Boc: „Avem cea mai mare rată a obezității în rândul adolescenților din UE”

Ultimele Stiri
abonare newsletter