Actualitate

Cresc temperaturile, însă nu scăpăm de ploi la Cluj! VEZI prognoza meteo pe 3 zile

Prognoza meteo pe acest weekend arată că vremea la Cluj va fi ploioasă. Temperaturile vor fi mai ridicate decât în zilele precedente.

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile, la Cluj/ Foto: pixabay.com Prognoza meteo pentru următoarele trei zile, la Cluj/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit site-ului AccuWeather.com, temperaturile vor crește în următoarele zile.

 


Potrivit meteorologilor, weekend-ul începe cu ploaie și se termină cu soare.

Vineri, 21 octombrie, cerul va fi însorit, iar pe timpul zilei vor fi așteptate 17 grade Celsius. Șansele de ploaie vor fi de 0% așa că ne putem bucura din plin de ziua de vineri. În schimb, pe timpul nopții minimele coboară la 5 grade Celsius.


Sâmbătă se întorc ploile în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 91%. Ziua vor fi 17 de grade Celsius, iar noaptea 10 grade Celsius. Și pe timpul nopții vor fi așteptate câteva reprize de ploaie.

Duminică, 23 octombrie, scăpăm de ploi, iar soarele își va face simțită prezența. Maxima zilei va fi de 17 grade Celsius, iar minimele vor coborî la valorea de 5 grade Celsius.


 

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă până la finalul lunii octombrie. În zona de munte sunt așteptate ninsori

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter