Actualitate

Val de percheziții în Cluj și alte 24 de județe într-un dosar de înșelăciune. Peste 100 de persoane au fost victime

Procurori DIICOT, poliţişti şi jandarmi efectuează mai multe percheziții în 24 de județe din țară, inclusiv în Cluj, într-un dosar de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Procurori DIICOT, poliţişti şi jandarmi efectuează mai multe percheziții în 24 de județe din țară, inclusiv în Cluj, într-un dosar de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave/ Foto: arhivă DIICOT Procurori DIICOT, poliţişti şi jandarmi efectuează mai multe percheziții în 24 de județe din țară, inclusiv în Cluj, într-un dosar de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave/ Foto: arhivă DIICOT

 

 


Poliţiştii şi procurorii DIICOT Neamţ efectuează, miercuri, 10 percheziţii domiciliare şi 9 percheziţii la sediul unor societăţi comerciale din mai multe judeţe, în cadrul unui dosar penal de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

 


Acţiunea are loc în Neamţ, Alba, Arad, Argeş, Bacău, Braşov, Brăila, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Iaşi, Ilfov, Mehedinţi, Mureş, Olt, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Vrancea şi municipiul Bucureşti.

„Acţiunea se desfăşoară pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, concurenţă neloială şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în dauna a 106 persoane juridice de pe întreg teritoriul ţării. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că membrii grupării ar fi constituit un grup infracţional organizat, cu scopul de a falsifica marcajele de pe produsele industriale şi comercializarea acestora, prin inducerea în eroare cu privire la calitatea şi provenienţa lor, grup la care ulterior ar fi aderat mai multe persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.


Activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de combatere a criminalităţii organizate şi a jandarmilor. 

 

CITEȘTE ȘI:

73.000 euro și 65 de pungi cu droguri, găsiți de polițiștii clujeni în urma unor percheziții! 13 bărbați au fost reținuți. VIDEO

DIICOT, percheziții domiciliare la peste 150 de persoane, în mai multe dosare de trafic de droguri

PERCHEZIȚII la traficanți de droguri din Cluj. Ce au descoperit procurorii? VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter