Actualitate

73.000 euro și 65 de pungi cu droguri, găsiți de polițiștii clujeni în urma unor percheziții! 13 bărbați au fost reținuți. VIDEO

Polițiștii clujeni au efectuat 35 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic ilicit de droguri și substanțe interzise.

73.000 euro și 65 de pungi cu droguri, găsiți de polițiștii clujeni în urma unor percheziții / Foto: IPJ Cluj 73.000 euro și 65 de pungi cu droguri, găsiți de polițiștii clujeni în urma unor percheziții / Foto: IPJ Cluj

 

 


În urms perchezițiilor, polițiștii au găsit aproape 73.000 de euro și zeci de pungi și plicuri cu droguri: 

„În urma celor 35 de percheziții domiciliare efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, în municipiile Turda, Câmpia Turzii și comuna Mihai Viteazu, județul Cluj și în județul Maramureș, au fost indisponibilizate 65 de pungi și plicuri cu substanță cristalină, albă (aproximativ un kilogram), mai multe obiecte și plicuri cu urme de substanță albă, 12 bancnote rulate, o țigaretă confecționată artizanal ce conține materie vegetală, 275.587 de lei, peste 16.000 de euro, 600 de dolari și 360 de lire sterline.


De asemenea, au fost ridicate 21 de telefoane mobile, un pistol airsoft cu 16 capsule, din metal, cu aer comprimat, o pungă cu bile, o tabletă, două unități centrale, 4 cântare de mare precizie și înscrisuri”, a transmis IPJ Cluj.

În urma administrării probatoriului, 13 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 si 49 de ani, au fost reținuți.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Târgu Mureș și Oradea, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș, precum și a două echipaje canine din cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj.

CITEȘTE ȘI:

PERCHEZIȚII la traficanți de droguri din Cluj. Ce au descoperit procurorii? VIDEO

DIICOT, percheziții domiciliare la peste 150 de persoane, în mai multe dosare de trafic de droguri

Ultimele Stiri
abonare newsletter