Actualitate

Un șofer rupt de beat a produs un accident în Florești! Bărbatul, reținut de polițiști. Ce alcoolemie avea?

Un șofer foarte beat a produs un accident în Florești, în cursul zilei de joi. Bărbatul a fost reținut de polițiști după ce a fost testat cu aparatul etilotest.

Un șofer rupt de beat a produs un accident în Florești / Foto: depositphotos.com Un șofer rupt de beat a produs un accident în Florești / Foto: depositphotos.com

 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Florești, după ce a condus autoturismul, având concentrația de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.


 

Bărbatul, nu numai că era extrem de beat la volan, ci a lovit o altă mașină, parcată în Florești, în timp ce conducea pe strada Magnoliei:


„În fapt, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, bărbatul ar fi condus autoturismul pe strada Magnoliei din localitatea Florești, unde a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, respectiv ar fi intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în staționare.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 1,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.


Astfel, ca urmare a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV între două mașini pe A3! Doi adulți și trei minori au fost răniți

VIDEO. Un bărbat a intrat în STOP CARDIAC la meciul CFR Cluj-Slavia Praga! Participanții și paramedicii i-au salvat viața.

Ultimele Stiri
abonare newsletter