Actualitate

Tânăr din Zalău, arestat pentru consum şi comercializare de etnobotanice. Acesta cumpăra drogurile din Cluj

Un tânăr de 26 de ani din Zalău a fost arestat preventiv, fiind acuzat că în ultimii doi ani a consumat şi comercializat către alte persoane din Sălaj droguri. Bărbatul cumpăra etnobotanicele din Cluj.

Un tânăr de 26 de ani din Zalău a fost arestat preventiv, fiind acuzat că în ultimii doi ani a consumat şi comercializat către alte persoane din Sălaj droguri. Bărbatul cumpăra etnobotanicele din Cluj/ Foto: depositphotos.com Un tânăr de 26 de ani din Zalău a fost arestat preventiv, fiind acuzat că în ultimii doi ani a consumat şi comercializat către alte persoane din Sălaj droguri. Bărbatul cumpăra etnobotanicele din Cluj/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 26 de ani din Zalău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că în ultimii doi ani a consumat şi comercializat către alte persoane din Sălaj substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive. Tânărul cumpăra drogurile din Cluj.

 


Tânărul a fost reţinut în urma unui flagrant organizat în 7 octombrie de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, dată la care a fost surprins având asupra sa substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializeze la un eveniment privat, din municipiul Zalău.

„Din cercetări a reieşit faptul că, din martie 2021 şi până în prezent, un bărbat, de 26 de ani, din Zalău, ar fi efectuat operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, ar fi procurat, din judeţul Cluj, diferite cantităţi de astfel de substanţe, ar fi utilizat o parte pentru consum propriu, iar pe restul le-ar fi comercializat către diferite persoane, din judeţul Sălaj”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.


Potrivit sursei citate, la data de 8 octombrie, bărbatul bănuit de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive a fost reţinut pentru 24 de ore şi, în aceeaşi zi, instanţa a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, la activitate participând poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj şi jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj. 


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

PERCHEZIȚII la traficanți de droguri din Cluj. Ce au descoperit procurorii? VIDEO

Surpriză într-un ou Kinder. Ce au găsit jandarmii la doi tineri pe Cetățuie

Ultimele Stiri
abonare newsletter