Actualitate

Minorul căzut într-o prăpastie în timpul unui concurs de motocros, în stare CRITICĂ la Terapie Intensivă!

Duminică, un copil de 12 ani a căzut într-o prăpastie din Munții Gutâi în timp ce participa la un concurs de motocros. Minorul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Cluj, unde este internat la Terapie Intensivă.

Duminică, un copil de 12 ani a căzut într-o prăpastie din Munții Gutâi în timp ce participa la un concurs de motocros/ Foto: depositphotos.com Duminică, un copil de 12 ani a căzut într-o prăpastie din Munții Gutâi în timp ce participa la un concurs de motocros/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un copil de 12 ani a văzut moartea cu ochii. Minorul a căzut, duminică, de pe motocicletă într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros montan în Munții Gutâi.

 


„A necesitat intervenție, care s-a efectuat de către colegii din clinica chirugie buco-maxilo-facială. Starea rămâne gravă în continuare. Este ventilat mecanic și necesită în continuare îngrijiri în secție de Terapie Intensivă.”, a declarat Dr. Daniela Dreghiciu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii Cluj-Napoca, pentru ȘtirileProTv

Din cauza rănilor suferite, copilul de 12 ani a fost preluat de la locul accidentului de un elicopter SMURD și transportat la Cluj-Napoca.


„Acțiune a SPJ salvamont Maramureș în zona muntoasă a Vf. Iancu, Cavnic, județul Maramureș. Băiat de 12 ani cu motocros căzut în prăpastie cu politraumatisme.

Acțiunea a constat în stabilizarea băiatului, extragerea și transportul acestuia până la echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. La acțiune au participat toate structurile, Poliția MM, SMURD MM, STS MM (mulțumiri pentru comunicarea cu precizie a locului accidentatului fapt care a scurtat timpii intervenției) și Jandarmeria Montana MM.


Datorită leziunilor grave suferite a fost solicitat elicopterul SMURD acesta preluând accidentatul. Victima a fost transportată la spitalul din Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat Salvamont Maramureș transmis luni.

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un copil a căzut într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Cluj

Un tânăr de 23 de ani a fost găsit MORT în pădure în Florești

Ultimele Stiri
abonare newsletter