Actualitate

Un copil a căzut într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros. A fost transportat cu elicopterul SMURD la Cluj

Un copil de 12 ani a văzut moartea cu ochii. Minorul a căzut, duminică, de pe motocicletă într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros montan în Munții Gutâi.

Un copil de 12 ani a văzut moartea cu ochii. Minorul a căzut, duminică, de pe motocicletă într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros montan în Munții Gutâi/ Foto: Smurd Cluj/Facebook Un copil de 12 ani a văzut moartea cu ochii. Minorul a căzut, duminică, de pe motocicletă într-o prăpastie în timp ce participa la un concurs de motocros montan în Munții Gutâi/ Foto: Smurd Cluj/Facebook

 

 


Un minor de 12 ani a căzut, duminică, într-o prăpastie din Munții Gutâi.

 


Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la Cluj-Napoca.

„Acțiune a SPJ salvamont Maramureș în zona muntoasă a Vf. Iancu, Cavnic, județul Maramureș. Băiat de 12 ani cu motocros căzut în prăpastie cu politraumatisme.


Acțiunea a constat în stabilizarea băiatului, extragerea și transportul acestuia până la echipajul SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. La acțiune au participat toate structurile, Poliția MM, SMURD MM, STS MM (mulțumiri pentru comunicarea cu precizie a locului accidentatului fapt care a scurtat timpii intervenției) și Jandarmeria Montana MM.

Datorită leziunilor grave suferite a fost solicitat elicopterul SMURD acesta preluând accidentatul. Victima a fost transportată la spitalul din Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat Salvamont Maramureș.


 

CITEȘTE ȘI:

O mașină s-a răsturnat noaptea trecută în Feleacu și a lovit o țeavă de gaz

Accident între o mașină și motocicletă, în Turda! Șoferul motocicletei a fost rănit și transportat la spital

Trei accidente în 30 de minute la Raliul Clujului! O persoană, preluată de ambulanța SMURD. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter