Actualitate

Un tânăr a abordat și agresat femei pe stradă, în Cluj-Napoca! Instanța a decis să fie internat în spital

Un tânăr de 23 de ani a abordat și agresat trei femei pe străzile municipiului Cluj-Napoca. Magistrații au dispus internarea băiatului într-un centru medical.

Un tânăr a abordat și agresat femei pe stradă, în Cluj-Napoca / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Un tânăr a abordat și agresat femei pe stradă, în Cluj-Napoca / Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile 1 și 6 Poliție au desfășurat activități de cercetare în cadrul a trei cauze penale înregistrate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 


Este vorba despre agresarea fizică a trei femei, care se aflau pe străzi din municipiu, respectiv străzile George Barițiu, Republicii și Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Tânărul trebuie să urmeze un tratament medical, motiv pentru care instanța a decis internarea sa într-un spital:


„Astfel, azi, 29 septembrie în urma activităților investigativ-operative și cu sprijinul polițiștilor din carul Biroului 4 Poliție Locală Cluj-Napoca, tânărul de 23 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada Piezișa, din municipiu.

În fapt, în perioada 18-27 septembrie, acesta ar fi abordat femeile, cu vârste cuprinse între 25 și 29 de ani, pe care ulterior le-ar fi agresat fizic, lovindu-le cu palma.


Având în vedere aceste aspecte, precum și obligația bărbatului de a urma un tratament medical, ca măsură impusă de instanță, au fost sesizați magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca, care au dispus internarea medicală a acestuia”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a CĂZUT de la etaj la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca

Care este starea pacientului căzut de la etaj la Clinica de Psihiatrie? A fost deschisă o anchetă internă

Ultimele Stiri
abonare newsletter