Actualitate

Care este starea pacientului căzut de la etaj la Clinica de Psihiatrie? A fost deschisă o anchetă internă

Miercuri seară, un bărbat de 35 de ani a căzut pe plafonul de la etajul unu de la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Miercuri seară, un bărbat de 35 de ani a căzut pe plafonul de la etajul unu de la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Miercuri seară, un bărbat de 35 de ani a căzut pe plafonul de la etajul unu de la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 35 de ani a căzut, miercuri seară, pe plafonul pe plafonul de la etajul unu de la Clinica de Psihiatrie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

 


În urma analizelor, s-a găsit o fractură la piciorul stâng.

„Pacientul, o persoană psihiatrică cu multiple internări, a fost evaluat în Unitatea de Primiri Urgențe, inclusiv prin Computer Tomograf, ocazie cu care s-a constatat existența unei fracturi la nivelul membrului inferior stâng. În prezent pacientul se afla în stare stabilă în secția Clinică Chirurgie I. A fost demarată o anchetă internă pentru identificarea circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul”, a declarat pentru monitorulcj.ro Doru Danciu, responsabil comunicare SCJU.


Pentru a ajunge la bărbat, pompierii au utilizat autoscara.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în această seară să acorde sprijin unei persoane căzute de la înălțime pe un plafon al Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență. Persoana în cauza este un bărbat de 35 de ani. La o primă evaluare, victima a suferit o ruptură a membrului inferior stâng. Pentru a ajunge la aceasta, salvatorii au utilizat autoscara. Ulterior, bărbatul a fost predat echipajului SAJ, fiind conștient”, a transmis miercuri seara ISU Cluj.


„La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la Secția de Psihiatrie Pavilionul 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul 1.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, acesta căzând pe un plafon din curtea interioară. Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de pompieri din cadrul ISU CLUJ pentru ca bărbatul să fie scos din acea zonă.


În urma verificărilor, polițiștii au constat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Zalău se afla internat în cadrul unității medicale la o secție cu regim deschis.

În continuare acesta a fost preluat de un echipaj medical pentru mai multe investigații de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a CĂZUT de la etaj la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca

Sinucidere în Zorilor. O tânără de 18 ani a MURIT după ce s-a ARUNCAT de la etaj, pe strada Observatorului. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter