Actualitate

Un bărbat a CĂZUT de la etaj la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca

Un bărbat de 35 de ani a căzut miercuri seara pe plafonul de la etajul unu de la Clinica de Psihiatrie din municipiul Cluj-Napoca de pe strada Victor Babeș.

Un bărbat de 35 de ani a căzut miercuri seara pe plafonul de la etajul unu de la Clinica de Psihiatrie din municipiul Cluj-Napoca de pe strada Victor Babeș/ Foto: depositphotos.com

 

 


Potrivit ISU Cluj, bărbatul și-a rupt piciorul în urma căzăturii.

 


„Pompierii au fost solicitați să acorde sprijin unei persoane căzute pe un plafon situat la etajul I. Persoana în cauză este un bărbat de 35 de ani, conștient și cooperant. La o primă evaluare a suferit o ruptură a membrului inferior stâng”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.

„La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la Secția de Psihiatrie Pavilionul 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul 1.


Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, acesta căzând pe un plafon din curtea interioară. Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de pompieri din cadrul ISU CLUJ pentru ca bărbatul să fie scos din acea zonă.

În urma verificărilor, polițiștii au constat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Zalău se afla internat în cadrul unității medicale la o secție cu regim deschis.


În continuare acesta a fost preluat de un echipaj medical pentru mai multe investigații de specialitate”, a declarat IPJ Cluj.

UPDATE ORA 20:50

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în această seară să acorde sprijin unei persoane căzute de la înălțime pe un plafon al Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență. Persoana în cauza este un bărbat de 35 de ani. La o primă evaluare, victima a suferit o ruptură a membrului inferior stâng. Pentru a ajunge la aceasta, salvatorii au utilizat autoscara. Ulterior, bărbatul a fost predat echipajului SAJ, fiind conștient”, a transmis ISU Cluj.


Sursă foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Doi bărbați dispăruți de vineri, găsiți morți într-o mașină căzută în râul Bistrița Ardeleană. FOTO

Un bătrân de 80 de ani a căzut de la etajul trei, în Cluj-Napoca. Bărbatul, găsit INCONȘTIENT, a murit. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter