Actualitate

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina în parapeți, pe A3! A fost transportat de urgență la spital

Un tânăr de 19 ani a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în parapeții de pe Autostrada A3, aproape de Nădășelu. Băiatul a avut nevoie de îngrijiri medicale după impact.

Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina în parapeți, pe A3 / Foto: depositphotos.com Un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina în parapeți, pe A3 / Foto: depositphotos.com

 

 


Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, iar cauza ar fi fost faptul că tânărul nu a adaptat viteza cu care conducea la condițiile de drum (ceață):

 


„La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au fost sesizați pentru a interveni la un accident produs pe autostrada A3, la ieșire pe breteaua spre localitatea Nădășelu.

Din primele informații, un conducător în vârstă de 19 ani, din comuna Chinteni, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curba la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu parapeții de protecție.


În urma impactului, tânărul a avut nevoie de îngrijiri fiind transportat la o unitate medicală. Testarea acestua cu aparatul  etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Informații despre accident au fost transmise doar la două zile distanță, de către Inspectoratul de Poliție Județean. Presa locală scrie că Poliția nu a informat în legătură cu acest accident fiindcă tânărul ar fi fiul unui primar din județul Cluj.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în Câțcău! Tânăr de 20 de ani, dus de urgență la spital. Mașina, distrusă COMPLET

20 de persoane au murit înecate pe litoralul românesc, în ultimele 2 luni

abonare newsletter