Actualitate

Un bărbat şi-a ucis cu sânge rece mama şi bunica, în Baciu. Agresorul a fost arestat preventiv

Un judecător de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Al Shamali Omar Jamal, acuzat că și-a ucis cu sânge bestialitate mama și bunica, scrie clujust.ro.

Bărbatul care și-ar fi ucis cu sânge rece mama și bunica a fost arestat preventiv/ Foto: pixabay.com Bărbatul care și-ar fi ucis cu sânge rece mama și bunica a fost arestat preventiv/ Foto: pixabay.com

 

 


Conform clujust.ro, bărbatul a fost arestat preventive pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 1 septembrie 2022 până la data de 30 septembrie 2022, inclusiv.

 


Suspectul a mai suferit condamnări anterioare pentru infracțiuni săvărșite cu violență. Totodată, acesta a mai avut manifestări violente și în familia.

Din cauza unei proceduri birocratice, bărbatul nu a fost înştiinţat oficial cu privire la pedeapsa primită în luna mai, astfel că în tot acest timp a fost liber. Anul trecut, în urma unui scandal, tânărul primise ordin de restricţie. Nu avea voie să se apropie de mama sa la 200 de metri, însă femeia şi-a retras plângerea.


Citește articolul integral pe clujust.ro

CITEȘTE ȘI:

Bone Ferenc, bărbatul care și-a ucis iubita, rămâne în închisoare. Tribunalul Cluj a admis prelungirea arestării preventive

Cruzime fără margini! Bărbat, reținut după ce a ucis un câine și i-a aruncat corpul pe o clădire

Bărbatul care a ucis un pădurar din Maramureş, condamnat definitiv de Curtea de Apel Cluj la 17 ani de închisoare

Ultimele Stiri
abonare newsletter