Actualitate

Accident MORTAL la ieșire din Sâncraiu! Un bărbat a murit, două femei au ajuns la spital FOTO/VIDEO

Un accident grav, soldat cu trei victime, a avut loc la ieșire din Sâncraiu. În ciuda eforturilor depuse de medici, un bărbat care a intrat în stop cardio-respirator a murit.

Un accident grav, soldat cu trei victime, a avut loc la ieșire din Sâncraiu/ Foto: ISU Cluj Un accident grav, soldat cu trei victime, a avut loc la ieșire din Sâncraiu/ Foto: ISU Cluj

 

 


Pe lângă bărbatul în stop cardio-respirator, medicii oferă îngrijiri și altor două femei rănite în urma impactului:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Sâncraiu spre Călata. În accident a fost implicat un autoturism care era răsturnat în momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului.


Un bărbat de aproximativ 50 de ani este în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale aplică manevre de resuscitare. De asemenea, îngrijiri medicale primesc alte două femei, conștiente și cooperante.

La misiune participă o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ. Intervenția este în dinamică, vom reveni cu detalii”, a transmis ISU Cluj.


_________

UPDATE: Bărbatul aflat în stop cardio-respirator a MURIT


„Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, bărbatul a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanță. Celelalte două femei au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante”, a transmis ISU Cluj.

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1R, în apropierea localității Sâncraiu.


„Din primele informații, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din orașul Huedin, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Beliș spre Huedin, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de personalul medical prezent la fața locului, bărbatul a decedat. Totodată, două femei care se aflau în autoturism au necesitat îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.

Foto: depositphotos.com

Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Accident grav pe Calea Florești! O femeie și un bărbat, transportați la spital de urgență. FOTO

Accident spectaculos pe Calea Florești. O șoferiță a „zburat” cu mașina peste parapeți

abonare newsletter