Actualitate

Un stâlp electric „stă” să se dărâme, în zona Metro Florești! Locuitorii din zonă au rămas fără curent

După furtuna de marți seara, un stâlp electric s-a îndoit și „stă” să se dărâme. Locuitorii de pe mai multe străzi din jur au rămas fără curent.

Un stâlp de înaltă tensiune „stă” să se dărâme, în zona Metro Florești / Foto: Facebook - Traiesc în Floresti-Cluj Un stâlp de înaltă tensiune „stă” să se dărâme, în zona Metro Florești / Foto: Facebook - Traiesc în Floresti-Cluj

 

 


Un floreștean a postat pe rețelele de socializare fotografii cu un stâlp de curent care s-a îndoit, probabil după furtuna de marți seară.

 


Având în vedere că stâlpul a fost avariat, locuitorii din zonă au rămas fără curent.

Pe site-ul Electrica s-a anunțat că sunt înreruperi la energie electrică pe străzile Avram Iancu, Răzoare, Valea Gârboului, dar curentul a fost întrerupt și pe alte străzi din jur, potrivit locatarilor.


O echipă a furnizorului a intervenit la fața locului pentru a rezolva problema, iar până la ora 14:30 ar trebui să revină curentul. 

Foto: Facebook - grup Trăiesc în Florești-Cluj

Din cauza furtunii puternice, un stâlp de lemn a fost rupt și în Câmpia Turzii.


„Furtuna puternică de pe raza municipiului nostru a cauzat ruperea unui stâlp de lemn. Pe acesta erau pozate firele de fibră optică și telecomunicații care deserveau atât Zona Industrială Reiff, cât și Centrul Municipiului Câmpia Turzii.

Intervenția rapidă și profesionistă a pompierilor SVSU Câmpia Turzii, care au susținut stâlpul cu o scară, până la remedierea situației, a făcut de-așa manieră încât livrarea serviciilor de telecomunicații să nu fie întreruptă”, a declarat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.


Foto: Facebook -Dorin Lojigan

CITEȘTE ȘI:

Mini-tornadă în municipiul Cluj-Napoca. Județul se află sub cod galben de ploi torențiale. VIDEO

Furtuna a făcut RAVAGII în județul Cluj! Copaci căzuți, case inundate și mai mulți stâlpi de curent au fost afectați. FOTO

Cod galben de inundații în 22 de județe din țară! Pericol mai mare pe râuri din Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter