Actualitate

Beznă în baza sportivă Gheorgheni. „Îți poți rupe gâtul, nici nu vezi pe unde calci”. VIDEO

Baza sportivă Gheorgheni este doar parțial iluminată în această perioadă, din cauza unei defecțiuni. Clujenii sunt nevoiți să facă sport pe întuneric.

Beznă în baza sportivă Gheorgheni / Foto: cititor monitorulcj.ro Beznă în baza sportivă Gheorgheni / Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Un cititor monitorulcj.ro ne-a semnalat faptul că duminică seara, în jurul orei 21:00, în baza sportivă din cartierul Gheorgheni era beznă.

Doar unele zone au fost iluminate, iar pe pista de alergare era întuneric, deși se aflau zeci de persoane în baza sportivă:


„Am o nemulțumire, legată de administrarea bazei sportive Gheorgheni. De obicei vin să fac sport dimineața, înainte de a merge la muncă. Nu am mai venit de mult seara și nici nu mi-am dat seama că deja se întunecă mult mai repede.

În fine, am ajuns la baza sportivă pe la ora 21:00. Am descoperit că din tot perimetrul abia undeva la 40-50% e luminată, în condițiile în care în bază se aflau undeva la câteva zeci de persoane. Luminile de la pista de alergare nu erau pornite deloc, iar pe acolo alergau cam 20 de persoane. Îți poți rupe gâtul, nici nu vezi pe unde calci. Îți e frică să lași un ghiozdan pe bancă, poate nu îl mai găsești la întoarcere.  Înțeleg că s-a deschis cealaltă bază sportivă și pe ea sunt puse acum reflectoarele, dar hai să nu neglijăm în halul ăsta. Mie mi s-a părut destul de deranjant aspectul ăsta”, ne-a semnalat un cititor.


Clujenii, nevoiți să alerge pe întuneric / Foto: cititor monitorulcj.ro

Această problemă îi deranjează pe clujenii care vor să facă sport în baza din Gheorgheni, fiindcă riscul de accidentare este mai mare.

Contactați de monitorulcj.ro, reprezentanții Biroului de Presă a Primăriei Cluj-Napoca ne-au informat că este vorba despre o defecțiune de dimensiuni mai mari, care va fi remediată. Nu se știe însă în cât timp problema va fi rezolvată.

CITEȘTE ȘI:

Veste bună pentru clujeni. Baza Sportivă „La Terenuri” este deschisă în totalitate. Boc: „E important să ieșim din spațiile de beton pe care le avem” GALERIE FOTO

Emil Boc promite o bază sportivă pentru Universitatea Cluj în Parcul Est, existent doar pe hârtie!

Ultimele Stiri
abonare newsletter