Actualitate

Fost șef al Gărzii de Mediu: „Să te poţi plimba printr-un parc curat, la două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste”

Fostul şef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, susţine că este „de poveste” să te poţi plimba printr-un parc curat, la numai două zile ce a fost călcat de 400.000 de oameni, referindu-se la Festivalul Untold, menţionând că poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile din Bucureşti.

 

Octavian Berceanu a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, două mesaje cu referire la Festivalul Untold din Cluj, precizând că se află în Parcul Central Cluj-Napoca.


Berceanu publică două fotografii, cu statuia lui Liviu Rebreanu, cum arăta duminică seară, la finalul manifestării – plină de gunoaie – şi cum arată două zile mai târziu, curată.

„Sutele de artişti şi 400.000 de oameni aduşi împreună pentru muzica sunt doar o parte din povestea Untold. Festivalul a strâns oameni, în patru zile cât tot litoralul românesc în cele mai bune trei weekenduri împreună. Şi să te poţi plimba liniştit printr-un parc curat, la numai două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste. Anul trecut organizatorii au refăcut parte din parc pe bani. Poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile Bucureştiului, who knows?”, a scris Octavian Berceanu.


El a precizat că organizatorii Untold au investit anul trecut un milion de lei pentru refacerea parcului.

„Anul trecut au investit din propria iniţiativă un milion de lei din câştigul lor, pentru refacerea parcului. Nu-i laud. Este un gest cât se poate de normal pentru un brand ajuns top 5 mondial”, a mai afirmat fostul şef al Gărzii de Mediu.

CITEȘTE ȘI:

Parcul Central a fost închis publicului larg! Două zile până la Untold. Restricții și pentru șoferi!

Concertele de fanfară de duminică din Parcul Central, anulate din cauza ploii

Străinii plătesc sume colosale ca să vină la UNTOLD. Un festivalier plătește 2.800 euro doar pentru transport. Câți bani de buzunar își pregătesc?

abonare newsletter