Timp Liber

Concertele de fanfară de duminică din Parcul Central, anulate din cauza ploii

Concertele de fanfară din Parcul Central din acest weekend se amână și vor fi reprogramate, din cauza condițiilor meteorologice.

Concertele de fanfară de duminică din Parcul Central, anulate din cauza ploii / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Concertele de fanfară de duminică din Parcul Central, anulate din cauza ploii / Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de furtună pentru județul Cluj, valabil până luni dimineață.

 


Astfel, Primăria Cluj-Napoca a anunțat că se vor anula concertele de fanfară programate pentru ziua de duminică, 31 iulie.

Acestea au fost reprogramate pentru ziua de 15 august 2022:


„Din cauza condițiilor meteorologice anunțate pentru astăzi, evenimentul «Concerte de fanfară în Parcul Central» din această duminică va fi reprogramat pentru 15 august, ora 18:00.

Formația de alamă Transilvania Brass cu instrumentiștii Operei Naționale Române din Cluj și ai Muzicii Militare Diviza 4 Infanterie «Gemina» susțin concerte cu piese antrenante, de estradă și cu caracter dansant, în foișorul din Parcul Central «Simion Bărnuțiu», până în luna septembrie inclusiv”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Cod galben de ploi, vânt puternic, vijelii și grindină, în Cluj! Este valabil până luni dimineață

Furtuna de sâmbătă a făcut ravagii într-o localitate de lângă Dej! Mai multe gospodării, inundate. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter