Actualitate

Un bărbat a murit după ce a căzut pe şinele de la metrou, în Capitală. Posibilă tentativă de suicid

Un bărbat de 50 de ani a murit duminică, după ce a căzut pe şinele de la metrou, în staţia Piaţa Unirii 1 din București.

Un bărbat a murit după ce a căzut pe şinele de la metrou, în Capitală. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Alertă la metroul din Bucureşti, duminică, după ce un călător a căzut pe şinele din staţia Piaţa Unirii 1. Metrorex anunţă o posbilă tentativă de suicid. Victima este un bărbat în vârstă de 50 de ani, în cazul căruia medicii au declarat decesul, scrie Observatornews.

 


Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circula în sistem pendulă intre staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1 - Crângaşi

„Metrorex informează că astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în staţia de metrou Piața Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativa de suicid. Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circula în sistem pendulă intre staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1 - Crângaşi. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurarile în care s-a produs evenimentul”, a transmis Metrorex.


FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Artistă găsită moartă într-un lac din Capitală. A anunțat pe Facebook că vrea să se sinucidă

Ultimele Stiri
abonare newsletter